Noul SUV 3008 HYBRID

external

Noul SUV PEUGEOT 3008 HYBRID îmbină puterea și rafinamentul cu o tehnologie omniprezentă la bord, ce contribuie la o experiență de condus unică. Cele două motorizări HYBRID 225CP FWD și HYBRID4 300CP AWD ce asociază energia termică și cea electrică sunt eficiente și dinamice. Modul 100 % electric oferă conducătorului auto emoții intense la condus.

DESIGN

O NOUĂ ERĂ A MODERNITĂȚII

Noul SUV PEUGEOT 3008 HYBRID adoptă un design high-tech îndrăzneț cu noua sa parte frontală puternică accentuată de farurile full LED cu funcție SDL. Stilul distinctiv adoptat, un echilibru perfect între curaj și eleganță, sparge codurile bine stabilite ale SUV-urilor.

external
external
external

AUTONOMIE ȘI REÎNCĂRCARE

Autonomia bateriei litiu-ion de la bordul noului SUV PEUGEOT 3008 HYBRID îți permite să parcurgi până la 59 km în modul Electric conform protocolului de certificare WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures). Protocolul WLTP oferă utilizatorilor o viziune mai precisă și mai realistă asupra valorilor de autonomie în funcție de utilizarea efectivă a vehiculului.

Reincarcare acasa sau la birou

Bateria noului SUV PEUGEOT 3008 HYBRID se poate încărca complet în maximum:

  • 7 ore, cu cablul standard frunizat împreună cu vehiculul (8 A, 220 V).
  • 4 ore, la o priză de tip Green’up® (14 A, 220 V).

De asemenea, poți reîncărca mai rapid și în deplină siguranță SUV-ul PEUGEOT 3008 HYBRID la un terminal Wall Box.

Încărcarea completă durează maximum 1 oră și 45 de minute la un terminal Wall Box de 7,4 kW.

Încarcare la stațiile publice

Clienții pot accesa o rețea de peste 185 000 de stații publice de încărcare din Europa pentru încărcarea vehiculelor plug-in hybrid.

TEHNOLOGIE PLUG-IN HYBRID

Pentru senzații sporite, noul SUV PEUGEOT 3008 este oferit în versiune HYBRID4 300 e-EAT8 AWD (4 roți motrice) și HYBRID 225 e-EAT8 FWD (2 roți motrice). Acestea asociază:

  • Un motor pe benzină PureTech de 147 kW/200CP pentru HYBRID4 și un motor de  132 kW/180CP pentru HYBRID.
  • Un motor de 81 kW în partea din față pentru HYBRID și HYBRID4 și un al doilea motor de 83 kW în partea din spate pentru versiunea HYBRID4.

În modul de rulare 100% electric autonomía bateriei poate ajunge până la 59 km WLTP (69 km NEDC) în cazul versiunii 3008 HYBRID4 și până la 56 km WLTP (65 km NEDC) în cazul versiunii 3008 HYBRID.

MODURI DE RULARE

ALEGEREA MODULUI DE CONDUS:

  • Electric: permite o rulare în modul pur electric la viteze de până la 135 km/h
  • Hybrid: pentru o optimizare energetică între electric și termic
  • SPORT: mobilizează întreaga putere a motoarelor termic și electric pentru o performanță dinamică maximă (în funcție de versiunea HYBRID sau HYBRID4)
  • 4WD: pentru a tracțiune îmbunătățită (4 roți motrice, doar pentru versiunea HYBRID4)

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.