Noul 308

external

Designul seducător propus de noul PEUGEOT 308 – un model vârf de gamă – captivează prin personalitatea și dinamismul său. Pentru a te bucura de fiecare clipă petrecută la bord, profită de tehnologiile inovatoare și practice oferite de noul Peugeot i-Cockpit®, ce amplifică experiența la volan. Pentru un confort la condus ce asociază eficiența și performanța lasă-te condus de gama de motorizări plug-in hybrid, benzină sau Diesel.

 DESIGN

Designul seducător oferit de noul PEUGEOT 308 – un model vârf de gamă – te surprinde încă de la prima vedere. Este primul vehicul din lume ce afișează noua emblemă a mărcii PEUGEOT, identitatea atemporală a mărcii ce îmbină istoria cu ultra-modernismul. Noua emblemă, cu un aspect modern stă maiestuos pe grila radiatorului. Capota afișează monograma 308, cu o parte frontală ce semnalează noul design.

Noul PEUGEOT 308 propune o siluetă surprinzătoare, ce emană dinamism indiferent de unghiul din care o privești.  Liniile sale atletice, elegante și proporțiile îndrăznețe pun în valoare o personalitate puternică:

 • Verticalitatea asertivă a grilei de mari dimensiuni se continuă cu o capotă lungă.
 • Partea din spate este musculară și puternică, cu un aerodinamism subliniat de linia coborâtă a plafonului. Este un model vizibil mai mare, ce stă ferm pe cele 4 roți.
 • Profilul elegant și fluid dezvăluie liniile sale atletice.
 • Semnătura luminoasă față ultra-compactă este în mod categoric modernă și tehnologică. Asociind eleganța cu puterea, blocurile optice față subliniază dinamismul și identitatea noului PEUGEOT 308.
  Cizelate și fine, acestea dispun de tehnologia LED* sau tehnologia PEUGEOT Matrix LED** și sunt încadrate de luminile de zi sub formă de colți.

*Dotare standard
**Dotare disponibilă pe versiunile GT/GT Pack

external
external
external

INTERIOR

 • Personalizează iluminatul ambiental cu LED (8 culori la alegere) asociat fiecărui mod de condus, în funcție de preferințele tale.
 • Savurează o calitate sonoră senzațională cu sistemul Hi-Fi Premium FOCAL® *
 • Călătorești în deplină relaxare cu sistemul AQS (Air Quality System) ce poate activa în mod independent reciclarea aerului. Acesta este completat de sistemul de tratare a aerului, Clean Cabin**. Calitatea aerului este afișată pe ecranul tactil central.

*Dotare opțională
**Dotare disponibilă pe versiunile GT/GT Pack 

TEHNOLOGIE

DRIVING PLEASURE AS I WISH*

* Plăcere la condus, așa cum îți dorești

Noul PEUGEOT 308 este echipat cu numeroase sisteme de asistență la condus și la manevre pentru un plus de confort și de siguranță, printre care:

 • Noua cameră video de marșarier de înaltă definiție cu unghi de 180°*
 • Asistență la parcare 360° cu 4 camere video*
 • Sistem de supraveghere a unghiului cu rază lungă de acțiune*

Noul Peugeot 308 te asistă la condusul semiautonom cu:

 • Regulatorul de viteză adaptiv cu funcție Stop and Go*
 • Menținerea activă a benzii de circulație*

*Dotare standard, opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune

MOTORIZĂRI

PERFECT FIT*

* Eficient în mod natural

Motorizări plug-in hybrid

Noul 308 îți oferă puterea de a alege între motorizările plug-in hybrid, benzină sau Diesel.

Descoperă noi experiențe de condus, grație motorizărilor plug-in hybrid oferite de noul PEUGEOT 308:

HYBRID 225 e-EAT8 asociază:

 • Un motor PureTech de 180 CP (132 kW)*
 • Un motor electric de 81 kW
 • Noua cutie de viteze automată cu 8 rapoarte, e-EAT8

HYBRID 180 e-EAT8 asociază:

 • Un motor PureTech de 150 CP (110 kW)**
 • Un motor electric de 81 kW
 • Noua cutie de viteze automată cu 8 rapoarte, e-EAT8

Bateria electrică de 12,4 kWh asigură o autonomie de până la 60 km WLTP*** în modul full electric.

* Emisii de CO₂ de la 26 g per km – Date estimative, comunicate cu titlu indicativ și sub rezerva omologării WLTP în curs

** Emisii de CO₂ de la 25 g per km – Date estimative, comunicate cu titlu indicativ și sub rezerva omologării WLTP în curs

***Date estimative, comunicate cu titlu indicativ și sub rezerva omologării WLTP în curs. Autonomia în modul electric este de până la 60 km, în funcție de dotările opționale ale mașinii. Autonomia poate varia în funcție de condițiile reale de utilizare (condițiile meteo, stilul de condus etc.)

 

Motorizări PureTech și BlueHDi

Noul PEUGEOT 308 este echipat cu motoare €6* de ultimă generație, cu emisii reduse de CO2, echipate toate cu sistemul Stop&Start.

Pe benzină**, motoare în 3 cilindri cu cilindree de 1,2L:

 • PureTech 110 S&S BVM6,
 • PureTech 130 S&S BVM6,
 • PureTech 130 S&S EAT8***.

Diesel**, motoare în 4 cilindri cu cilindree de 1,5L:

 • BlueHdi 130 S&S BVM6,
 • BlueHdi 130 S&S EAT8***.

* Motoare ce oferă un consum redus de combustibil, pentru un plus de plăcere la condus și performanțe la nivel înalt.
** Omologare WLTP în curs.
*** EAT8: Efficient Automatic Transmission 8 – Cutie de viteze automată cu 8 rapoarte

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ (valabile doar pentru versiunile cu motor termic).

Valori WLTP(1) : WLTP(1) valori: Consum combustibil 4,5 – 5,9 (combinat) – Emisii CO2  (combinat) WLTP : 117 – 133 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.