e-208

external

PEUGEOT e-208, un model dedicat traficului urban, oferă călătorii pline de viață datorită motorului său 100% electric și oferă în mod clar acces la un nou tip de mobilitate.

DESIGN DISTINCTIV

Elemente exterioare distinctive decorează noul PEUGEOT e-208: monograma „e” și Leul în nuanță dicroică, grilă de aceeași culoare ca și caroseria, arcadele roților vopsite în negru lucios, jante diamantate din aliaj pe 17″ cu elemente ce îmbunătățesc aerodinamica.

La interior impresionează combinația rafinată între Alcantara© și tapițeria textilă. PEUGEOT e-208 a păstrat, de asemenea, spațiul necesar confortului tău și al pasagerilor.

external
external
external

AUTONOMIE ȘI ÎNCĂRCARE

Autonomia și încărcarea bateriei e-208 îți permite să parcurgi până la 362 de km, conform protocolului de certificare WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures).

Reincarcare acasa sau la birou

e-208 se poate încărca utilizând o priză casnică clasică și cablul standard furnizat cu vehiculul sau cu ajutorul unui conector ranforsat reducându-se astfel timpul de încărcare la 17 ore.

De asemenea, poți încărca mai rapid și în siguranță Peugeot e-208 folosind un Wallbox: o încărcare completă poate fi obținută în mai puțin de 7 ore și jumătate folosind un Wallbox de 7,4 kW. Vom oferi servicii de instalare la tine acasă.

Încarcare la stațiile publice

Reglarea termică a bateriei îți permite să utilizezi încărcătoare de mare putere (100 kW) și să obții un nivel de încărcare de 80% în doar 30 de minute.

TEHNOLOGIE 100% ELECTRICĂ

Puterea motorului ajunge la 100 kW (136 CP) și cuplul motor de 260 Nm disponibil încă de la 0 km/h asigură o experiență excelentă de condus pe șosea.

Noua platformă modulară electrificată e-CMP a fost dezvoltată pentru a încorpora o baterie de înaltă tensiune cu o capacitate de 50kWh, păstrând în același timp intacte spațiul interior și volumul portbagajului. Bateria este garantată 8 ani sau 160.000 km pentru 70% din capacitatea sa de încărcare.

MODURI DE RULARE

PEUGEOT e-208 oferă trei moduri de rulare:

  • Eco: autonomie optimizată prin reglarea anumitor setări
  • Normal: confort optim pentru utilizarea zilnică
  • Sport: prioritate dată performanțelor și senzațiilor de condus prin livrarea puterii și cuplului maxime (0-100 km/h în 8.1s)

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.