Noul 508 SW HYBRID

external

Descoperă noul sedan PEUGEOT 508 SW plug-in hybrid, un model vârf de gamă. În modul 100% electric noul PEUGEOT 508 SW HYBRID oferă o experiență unică de condus.

DESIGN

TRĂSĂTURI DISTINCTIVE

Noul sedan PEUGEOT 508 SW HYBRID oferă detalii exclusive la exterior și interior ce indică apartenența la universul vehiculelor hibrid:

  • Interiorul noului sedan de top PEUGEOT 508 SW GT HYBRID oferă o tapițerie gri Alcantara® Gréval. Volumul portbagajului este similar cu cel oferit de versiunile cu motor termic
  • Pentru a te ajuta cu accesul în zonele de circulație restricționată, un LED albastru plasat în partea de sus a parbrizului – vizibil din exterior – se aprinde atunci când sedanul rulează în regim electric
  • Emblemele dicroice speciale HYBRID din partea din spate și din părțile laterale indică apartenența la universul vehiculelor plug-in hybrid
external
external
external

AUTONOMIE ȘI REÎNCĂRCARE

Pentru a beneficia de autonomia maximă în modul de rulare 100% electric (52 km WLTP), sunt disponibile multiple soluții de încărcare.

Reincarcare acasa sau la birou

Cu ajutorul încărcătorului furnizat în standard, o încărcare completă necesită:

  • 7 ore de la o priză standard (8 A, 220 V)

Utilizând un cablu specific, bateria poate fi încărcată în:

  • 4 ore cu ajutorul unei prize rapide Green’up® (14 A, 220 V)

Utilizând gama noastră de stații Wallbox care pot fi instalate direct la tine acasă, poți obține o încărcare completă acasă în:

  • doar 1:45 ore cu încărcătorul opțional de 7,4 kW

Încarcare la stațiile publice

Există la ora actuală o multitudine de puncte de încărcare unde vei putea realiza o încărcare completă sau parțială, pe timpul unei pauze făcute pe drum sau în apropierea casei sau a biroului.

Folosind un card dedicat, poți accesa o rețea de peste 185.000 de stații de încărcare din toată Europa.

TEHNOLOGIE PLUG-IN HYBRID

PEUGEOT 508 SW HYBRID reunește un motor pe benzină PureTech, un motor electric, o baterie și noua cutie de viteze automată  cu 8 rapoarte  e-EAT8.

Toate acestea oferă în total o putere combinată de 165kW/225CP.

BATERIE LI-ION DE 300 V

Bateria oferă o autonomie de 52 de km WLTP și o capacitate de 11.8 kWh. Este instalată sub scaunele din spate, fără a afecta volumul portbagajului.

Funcția “e-SAVE” permite șoferului să stabilească o rezervă de energie electrică care să fie utilizată după preferințe pe timpul călătoriilor. Rezerva poate fi de 10 km, 20km sau întreaga capacitate a bateriei și oferă acces în zonele cu circulație restricționată.

MODURI DE RULARE

ALEGEREA MODULUI DE RULARE:

  • Electric: rulare complet electrică până la o viteză de 135 de km/h
  • Sport: folosește toată puterea motoarelor electrice și cu combustie internă pentru performanțe maxime.
  • Hybrid: utilizează alternativ motorul electric și propulsorul PureTech pentru a optimiza utilizarea acestor surse de energie.
  • Comfort: pune la un loc modul HYBRID și confortul suspensiilor controlate electronic.

Rularea 100% electrică este disponibilă în toate aceste moduri, în funcție de nivelul de încărcare al bateriei și de stilul de condus.

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.