508 SW HYBRID

external

Descoperă noul sedan PEUGEOT 508 SW plug-in hybrid, un model vârf de gamă. În modul 100% electric noul PEUGEOT 508 SW HYBRID oferă o experiență unică de condus.

DESIGN

TRĂSĂTURI DISTINCTIVE

Noul sedan PEUGEOT 508 SW HYBRID oferă detalii exclusive la exterior și interior ce indică apartenența la universul vehiculelor hibrid:

  • Interiorul noului sedan de top PEUGEOT 508 SW GT HYBRID oferă o tapițerie gri Alcantara® Gréval. Volumul portbagajului este similar cu cel oferit de versiunile cu motor termic
  • Pentru a te ajuta cu accesul în zonele de circulație restricționată, un LED albastru plasat în partea de sus a parbrizului – vizibil din exterior – se aprinde atunci când sedanul rulează în regim electric
  • Emblemele dicroice speciale HYBRID din partea din spate și din părțile laterale indică apartenența la universul vehiculelor plug-in hybrid
external
external
external

AUTONOMIE ȘI REÎNCĂRCARE

Pentru a beneficia de autonomia maximă în modul de rulare 100% electric (52 km WLTP), sunt disponibile multiple soluții de încărcare.

Reincarcare acasa sau la birou

Cu ajutorul încărcătorului furnizat în standard, o încărcare completă necesită:

  • 7 ore de la o priză standard (8 A, 220 V)

Utilizând un cablu specific, bateria poate fi încărcată în:

  • 4 ore cu ajutorul unei prize rapide Green’up® (14 A, 220 V)

Utilizând gama noastră de stații Wallbox care pot fi instalate direct la tine acasă, poți obține o încărcare completă acasă în:

  • doar 1:45 ore cu încărcătorul opțional de 7,4 kW

Încarcare la stațiile publice

Există la ora actuală o multitudine de puncte de încărcare unde vei putea realiza o încărcare completă sau parțială, pe timpul unei pauze făcute pe drum sau în apropierea casei sau a biroului.

Folosind un card dedicat, poți accesa o rețea de peste 185.000 de stații de încărcare din toată Europa.

TEHNOLOGIE PLUG-IN HYBRID

PEUGEOT 508 SW HYBRID reunește un motor pe benzină PureTech, un motor electric, o baterie și noua cutie de viteze automată  cu 8 rapoarte  e-EAT8.

Toate acestea oferă în total o putere combinată de 165kW/225CP.

BATERIE LI-ION DE 300 V

Bateria oferă o autonomie de 52 de km WLTP și o capacitate de 11.8 kWh. Este instalată sub scaunele din spate, fără a afecta volumul portbagajului.

Funcția “e-SAVE” permite șoferului să stabilească o rezervă de energie electrică care să fie utilizată după preferințe pe timpul călătoriilor. Rezerva poate fi de 10 km, 20km sau întreaga capacitate a bateriei și oferă acces în zonele cu circulație restricționată.

MODURI DE RULARE

ALEGEREA MODULUI DE RULARE:

  • Electric: rulare complet electrică până la o viteză de 135 de km/h
  • Sport: folosește toată puterea motoarelor electrice și cu combustie internă pentru performanțe maxime.
  • Hybrid: utilizează alternativ motorul electric și propulsorul PureTech pentru a optimiza utilizarea acestor surse de energie.
  • Comfort: pune la un loc modul HYBRID și confortul suspensiilor controlate electronic.

Rularea 100% electrică este disponibilă în toate aceste moduri, în funcție de nivelul de încărcare al bateriei și de stilul de condus.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ (doar pentru versiunile cu motorizare termica).

Valori WLTP(1): Consum combustibil 1,3 (combinat) – Emisii CO2  (combinat) WLTP : 30 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți “Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.