308 SW

external

Redescoperă break-ul compact PEUGEOT 308 SW, cu un temperament și mai asertiv, pentru o nouă experiență de condus la volanul sistemului PEUGEOT i-Cockpit® digital.

PURE DESIGN

Pus în valoare de noua nuanță Vertigo Blue și de liniile elegante, fluide și sportive, PEUGEOT 308 SW te face să îți dorești să mergi mai departe. Dimensiunile generoase și curbele surprinzătoare sunt o veritabilă invitație la noi aventuri.

Partea frontală puternică ce afișează emblema leului în centru, capota cu linii ascuțite și grila verticală cu aspect cadrilat, se impun încă de la prima vedere.

external
external
external

PURE DRIVING EXPERIENCE

Interiorul break-ului compact de familie PEUGEOT 308 SW propune un univers proiectat pentru noi senzații la volan, cu PEUGEOT i-Cockpit® digital. Volanul compact oferă un plus de agilitate, noul instrumentar de bord digital de tip head-up contribuie la un plus de reactivitate, iar ecranul tactil de mari dimensiuni oferă un control mai intuitiv.

external

TEHNOLOGIE

PURE REFERENCE

PEUGEOT 308 SW oferă sisteme de asistență la condus de ultimă generație, cum ar fi Regulator de Viteză Adaptiv, Active Safety Brake, avertizare privind riscul de coliziune sau sistem de monitorizare activă a unghiului mort.

Pentru deplasările lungi, beneficiezi de echipamente avansate: avertizare atenție șofer, recunoaștere a indicatoarelor rutiere și recomandări, comutare automată a luminilor de drum, avertizare activă de părăsire involuntară a benzii de rulare etc.

Manevrele de parcare sunt acum și mai sigure grație sistemului Visiopark 1 sau Park Assist.

MOTORIZĂRI

Pentru performanțe la nivel înalt și pentru plăcerea unui condus remarcabil, PEUGEOT 308 SW poate fi echipat cu motoare de ultimă generație ale mărcii, benzină PureTech sau diesel BlueHDi. În funcție de motor, acesta poate fi asociat cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte BVM6 sau cu transmisia automată EAT8, care oferă o schimbare rapidă și fluidă a vitezelor.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ.

Valori WLTP(1) : WLTP(1) valori: Consum combustibil 3,9 -7,7 (combinat) – Emisii CO2  (combinat) WLTP : 101 – 174 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Valori NEDC(2) : Consum combustibil 3,7 – 4,9 (ciclu combinat), 3,4 -4,3 (extra urban) și 4,2 -5,8 (urban) NEDC (l/100 km) – Emisii CO2  (combinat) NEDC : 97 -110 (g/km)

(2) Datele privind consumul de combustibil și emisiile de CO2 sunt determinate în baza noii Proceduri de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial, WLTP (Regulamentul UE 2017/948), valorile relevante fiind apoi exprimate în conformitate cu NEDC pentru a permite comparația între diferite autovehicule. Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți “Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.