Boxer

external

Descopera un vehicul robust si economic, special conceput pentru afacerea ta! Testele de fiabilitate si volumul util de mare capacitate sustin cele mai dificile activitati ale profesionistilor.

STIL EXTERIOR

Partea frontala a modelului Peugeot Boxer exprima un stil modern si robust, cu ajutorul elementelor definitorii:

  • Noua bara de protectie impunatoare
  • Noua capota a motorului, cu linii proeminente
  • Noile proiectoare LED sau DRL, in functie de versiune.

In partea din spate, luminile restilizate aduc o nota de personalizare utilitarei.

external
external
external

CONFORT INTERIOR

Interiorul functional si confortabil al modelului Peugeot Boxer exprima eleganta si calitate pana la cel mai mic detaliu: volanul adopta un design modern; pachetul Comfort include optiunea echiparii cu piele, iar consola centrala primeste butoane ergonomice.

external

TEHNOLOGII

Un vehicul utilitar trebuie sa fie practic, robust si sa participe la activitatile profesionistilor cu noua tehnologie.

HILL DESCENT CONTROL

Hill Descent Control* (sistemul de control al vitezei in panta), impreuna cu tehnologia ESP si sistemul de control al tractiunii permit conducatorului auto sa mentina o viteza constanta sub 30 km/h, pe o panta cu grad de inclinare de cel putin 8 %, fara a apasa pedalele de frana sau acceleratie, ceea ce ajuta in special in cazul in care exista o greutate mare asupra autovehiculului.

*Dotare optionala, disponibila in functie de pachetul de echipare ales

CAMERA VIDEO PENTRU MARSARIER

Pentru un plus de manevrabilitate si acuratete la parcare, Peugeot Boxer poate fi echipat cu camera video pentru marsarier*. Fiecare manevra va fi atent monitorizata cu ajutorul ecranului tactil, care se aprinde automat atunci cand se deschid usile din spate, sau la deplasarea in marsarier.

*Dotare optionala disponibila in functie de nivelul de echipare

CONECTIVITATE

Peugeot Boxer isi poate transforma oricand cabina intr-o anexa a biroului de lucru:

Bluetooth si priza USB
Radio si ecran tactil de 5’’*
Asistenta video la parcarea cu spatele*

*Dotare optionala, disponibila in functie de nivelul de echipare

MOTORIZĂRI

  • Motoare 2.2 BlueHDi de ultima generatie
  • Norma de poluare Euro 6, cu tehnologie SCR (Selective Catalytic Reduction)

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ (doar pentru versiunile de motorizare Diesel).

Valori WLTP(1): Consum combustibil 8,9 – 10,8 (combinat) WLTP (l/100 km) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 233 – 284 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți “Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.